Sfârșitul lui 2018 ne-a găsit la Viena, unde am vizitat celebrele târguri de Crăciun, dar și multe dintre binecunoscutele obiective turistice din capitala Austriei.

Un city break de patru nopți cu zboruri directe, cazare și mâncare pregătită mai mult acasă decât la restaurant, fiindcă ne-am gândit că am putea să economisim mai mult dacă facem așa. Și chiar am reușit! De fapt, am mâncat o singură dată la restaurant, la prânz, fiindcă nu puteam rata faimosul șnițel vienez. În rest, ne-am potolit foamea cu mâncare de pe stradă (noi, adulții), iar micuța noastră a avut prânzul ținut la cald într-un termos foarte bun, din inox, cumpărat de la Decathlon.

Altfel, am făcut cumpărături de la Billa și Spar și am gătit mâncăruri ușoare la apartamentul unde ne-am cazat. Localizarea a fost excelentă, la doar câteva minute de mers pe jos de magazine și metrou, așa că n-am avut de alergat – știam că oricând ne putem întoarce rapid la cazare dacă avem nevoie.

Am avut și câteva borcănașe de mâncare pregătită de acasă pentru Melania, însă ce-am gătit la Viena a fost pentru toată familia – proaspăt și (zicem noi) sănătos.

Mai jos am listat toate cheltuielile noastre pentru călătoria în capitala Austriei:

Total: 1083,43 euro

Nu uita să mă urmărești și pe Facebook și Instagram, unde postez destul de des.

Video Viena:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *